TRUD JOJ SE ITEKAKO ISPLATIO: Antonija Blaće oduševila linijom!

Foto: Instagram

Prije nekoliko mjeseci, nakon što je izdala vlastiti priručnik o pravilnoj prehrani pod nazivom #LjetoBezParea, jedna od najpoznatijih TV voditeljica Antonija Blaće izjavila je kako je dobivala puno upita kad god bi na društvenim mrežama objavila neki trening ili hranu koju je konzumirala.

“Godinama sam razmišljala o nekoj vrsti savjetnika jer kad god bih objavila neki trening ili hranu na svojim društvenim mrežama, dobila bih gomilu upita. Sad sam, evo, napokon odlučila sabrati sve što sam dosad savladala”, rekla je Blaće.

Foto: Instagram

Da je doista svladala sve trikove kada je riječ o zdravoj prehrani i tjelovježbi, svjedoči i njezina posljednja objava na Instagramu gdje se pratiteljima ponosno pohvalila svojom zavidnom linijom.

Pozirajući u crnom kupaćem kostimu cvjetnog uzorka, 41-godišnja Šibenčanka pokazala je da je liniju dovela u top formu, a koliko je i sama zadovoljna istom, svjedoči i osmijeh s kojim je pozirala na fotografiji.

Naime, iako je u jednoj od objava iskreno priznala kako ljeto nije njezino godišnje doba za vježbanje, ipak je dokaz da se rad i trud preko cijele godine itekako isplate i to dugoročno.



 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI