UŽIVA NA LJETOVANJU: Poznatu hrvatsku poduzetnicu na Instagramu nazvao d***om. Brutalno mu je spustila

Foto: Screenshot/Instagram

Poznata pedesetogodišnja hrvatska poduzetnica Snježana Mehun ovih dana uživa na ljetovanju sa svojim zaručnikom Franzom Schillingerom.

Zajedničke trenutke zaljubljenog para i destinacije s njihovih putovanja često objavljuje na svojem Instagram profilu na kojem je “u priči” objavila Screenshot poruke koju je primila.  Jedan joj je korisnik ponudio suradnju za sponzorstvo, a budući da mu nije odgovorila na ponudu u sljedećoj ju je poruci izvrijeđao.

Nakon prve poruke koja je glasila: “Poštovani, zanima li vas suradnja uz vaš profil i reklamu našeg uz naše financijsko sponzorstvo?“, korisnik joj je poslao: “Jesi tu, dro*o?”

Snježana Mehun je dodajući priču na Instagram na uvredljivu poruku komentirala sa “Instagram je čudo”, te dobila podršku jedne pratiteljice: “Draga Snježana, veliki vam pozdrav. Obožavam vaše storyje, osjećam se kao da sama obilazim sva ta predivna mjesta. Divim se vašem entuzijazmu, energiji… Divna ste osoba. Puno lijepih pozdrava vam šaljem i ostanite tako divni, vedri, pozitivni i lijepi”.



Poduzetnica se na poruci zahvalila te svima dala do znanja da joj pogrdni komentari ne smetaju te da uživa u druženju sa svojom prijateljicom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI