VEDRANA RUDAN U SVOM STILU OPET ŠOKIRA; ‘Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?! JA SAM HRVATICA!’

screenshot

Voditeljica bloga, Vedrana Rudan, prvo je javnost iznenadila informacijom da se razvodi nakon 30 godina braka i udaje za 16 godina mlađeg muškarca, a sada u svom novoobjavljenom blogu navodi da se nakon nekoliko mjeseci braka opet razvodi.

“Je**** da mi je to netko rekao? Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor. A sve je bilo na našoj strani. Ja sam imala lovu i željela njega, on je želio mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par”, napisala je Rudan.

Prije nego što je otkrila razloge očito fiktivnog razvoda očito fiktivnog braka, opisala je dane njihove idile:


“Kako nam je bilo lijepo! U Orebiću mi je iz nečijeg vrta ukrao sadnicu dubrovačkih koralja. Kad bismo izašli na večeru plaćao je mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli jer imam visok tlak. Mojim je parama kupio auto na svoje ime, ali me tim autom vozio na hitnu kad bi mi skočio ili pao tlak. Sve je bilo tako je***o normalno”.

Idila je do svog kraja došla nakon što je Vedrana doznala da se njezin muž ne zove Vito Benvenutto, već – Živorad Petrović. Kći mu se ne zove Vivienne, već Živka Petrović ex Pavelić. “I ona je svog bivšeg muža zajebala”, piše Rudan.“Živorad je***i Vito je plakao, ja sam jedva izgovarala: „Izdajico! Ubojico! Ja sam ponosna Hrvatica. Mnogo toga mogu podnijeti.

Gledam predsjednika fašistu na drogama širokoga spektra, gledam premijera zaštitnika ubojica i kriminalaca svih vrsta, gledam kako moji Hrvati i Hrvatice sve to hrabro podnose i još hrabrije šute, ali… Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?!”, napisala je.

“Mama mi je na smrtnoj postelji rekla: ‘Kćeri, priđi bliže, još bliže, još bliže, šapnut ću ti nešto: Mi Rudani smo Srbi, nismo sa Hvara nego smo…’ Ispustila je svoju srpsku dušu, zato ja danas ne znam odakle sam što znači da sam sa Hvara”, napisala je Vedrana Rudan u novoj kolumni te zaključila: “Nevina sam dok mi se ne dokaže suprotno. I opet ću prevesti, JA SAM HRVATICA!

Vedrani Rudan nije prvi put da na svome blogu dijeli događaje iz privatnog života, ali i dijeli svoja politička mišljenja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI