(VIDEO) BALAŠEVIĆEV SIN POSJETIO ZAMBIJU: Primio odličje u očevo ime

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, bio je pozvan u Zambiju kako bi preuzeo orden u očevo ime. U Lusaki, glavnom gradu Zambije, primio je kapu zambijske mornarice i sliku na kojoj piše: “Žandara nema koji ne zna moj lik”.

Aleksa je svoje iskustvo podijelio na Instagram profilu.

“Zahvaljujući mom ocu, država Zambija me je pozvala da dođem i budem dio jedne ceremonije vezane za njega u jednoj tako dalekoj državi i ogromnoj, otprilike kao tri njegove Jugoslavije. Svima je nejasno zašto, iako znaju da je moj otac bio ambasador Ujedinjenih naroda”,rekao je u videozapisu objavljenom na društvenim mrežama.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Nakon videozapisa, objavio je fotografije susreta na kojima je primio kape ratne mornarice i slike.

“RIJEČI SU SUVIŠNE, Ali ajd’……. Ovaj put nema kapi vode koji su kao biseri, već suza koje su kao ordenje! Ovaj put, kao i svaki prethodni i budući vidim njega onakvog kakvog ga jedino i znam… Mog i vječnog! Od Bitolje, Sofije, Cetinja, Novog Sada, Sarajeva, Varaždina, Ljubljane pa i Krakova, Kijeva do Lusake! Prostire se tvoje Panonsko More. Žandarmerija Zambije izrazila je dobrodošlicu i zahvalnost tvom sinu na aerodromu Kenet Kaunde u Zambiji zbog jednog od svetih gesti koje si uradio dosta prije mog rođenja… Poklonivši mi kapu Zambijske Mornarice i sliku na kojoj piše ‘Žandara nema koji ne zna moj lik’, izgleda je stvarno tako moj veliki prijatelju i oče. Ponos, ljubav, suze i neki neopisiv osjećaj. Često. Volim te, volimo te!”, napisao je Aleksa Balašević.

Gradonačelnik Lusake Miles Sampa darovao mu je i simboličan sat. “Pozvao nas je Gradonačelnik Lusake Gospodin Miles Sampa. Lusaka je otprilike grad kao nekoliko Beograda, Sarajeva, Zagreba, ali to ne znači da se u njemu nisam osjećao isto kao kod kuće. Hvala na velikom pozivu i prijemu, i nadam se da će balaševizam povezati nove kulturne ideje naših zemalja i da će Novi Sad dobiti velikog brata, Lusaku”, poručio je Balaševićev sin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI