(VIDEO) ELLA DVORNIK KRITIZIRA KATOLIČKU CRKVU: ‘Zar nije vjera o slobodi i ljubavi?’

Foto: Instagram/Screenshot

Ella Dvornik se putem svog TikTok profila obrušila na katoličku crkvu.

U objavljenom je videozapisu popraćenog pjesmom Lily Allen „Fuck you“ (“J*** se”) sa svojim pratiteljima podijelila neugodno iskustvo primanja prve pričesti koju joj je svećenik uskratio.

“Ja na pripremi za prvu pričest: ‘Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu?‘”, započela je popularna blogerica priču, a potom dodala i repliku svećenika.


@elladvornikNazalost istinita prica od rijeci do rijeci. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom ##croatia ##hrvatska ##serbia ##srbija ##bog ##vjera ##crkva♬ Fuck You (Very Much) – Miley Lynn

“Velečasni: ‘Ti se ne možeš pričestiti. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz crkvenog vjeronauka’”, prenijela je.Potom je iznijela i pozadinu svega.

“Iskreno, nisu ni htjeli da se pričestim. Moja prabaka je svima zabranila da idemo u crkvu jer je u 1. svjetskom ratu svećenicima davala zlato za kruh i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani djecu. Ja sam jedina koja je imala malo povjerenja, ali sada mi je jasno zbog čega nam je zabranila posjet crkvi. Bog nema veze s vama”, oštro je zaključila Ella.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI