(VIDEO) HRVATSKA PJEVAČICA O SOČNIM TEMAMA I ĆORLUKI: ‘Suprug me zna izluditi kada…’

Screenshot/Instagram

Fran Batelić, hrvatska pjevačica, bila je gost nove epizode “Perilice” talk-show koji vodi Marijana Perinić, a snimljena je u istarskom gradu Labinu.

Za početak – cijela Hrvatska već godinama krivo izgovara Frankino prezime.

“Navikla sam se”, kroz smijeh kaže pjevačica, a pričajući o “nestašlucima iz djetinjstva” otkriva da su kao djeca micali ručnike koje bi turisti po noći ostavljali kao “rezervaciju”.


Odgovarajući na Marijanina kratka pitanja, Franka je priznala da joj od kućanskih poslova najgore ide peglanje te da nikad ne bi htjela biti muško. Govoreći o stvarima u kojima je izluđuje suprug Vedran Ćorluka, bivši Vatreni reprezentativac, pjevačica otkriva: “Suprug me zna izluditi kada ostavlja otvorenu pastu za zube na lavandinu!”

Među poznatim lokacijama koje su posjetile, Marijana i Franka stale su na stadionu NK Rabac gdje je pjevačica po prvi put odjenula nogometni dres. “Prvi put! Izgledam ko junior!”, zaključila je vidjevši se u nogometnom izdanju.U novoj epizodi “Perilice” Franka odgovara i na razna “goruća pitanja” – pašta ili burek, balerinke ili borosane, bikini ili toples i sl.

Osim što je otpjevala najdražu navijačku pjesmu Lokomotive, Franka je, kao zagriženi fan nogometa, otkrila i najdražu hrvatsku navijačku pjesmu!

“Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, svakog se petka emitira u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr i Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI