(VIDEO) PRINC CHARLES STAO U KRAVLJI IZMET: Sutkinja manifestacije mu poručila ‘To je sreća’! Njegova je reakcija urnebesna

Foto: Twitter

Prijestolonasljednik Ujedinjenog Kraljevstva princ Charles s Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla posjetio je društvenu manifestaciju manifestaciji Great Yorkshire Show .

Great Yorkshire Show poljoprivredna je izložba koja se svake godine održava u malo gradu Harrogateu na sjeveru Engleske, a prošle je godine bila otkazana zbog širenja pandemije. Događaj su naravno kao i svake godine posjetili neki od članova kraljevske obitelji. Kako je princ Charles, najstariji nasljednik britanske krune, poznat po svojim nezgodama kojima uvijek uspije nasmijati publiku i ovog je puta svojom nespretnošću nasmijao javnost.

Prilikom razgledavanja bikova stao je u kravlji izmet. Brže-bolje je nastavio sa svojim razgledavanjem i stao oči u oči s bikom koji se zove Moralee One Rebel Kicks.

U izjavi za medije sutkinja društvenog događaja Anne Tully podijelila je što je rekla princu Charlesu na nezgodnu situaciju.
“Rekla sam mu da je to sreća, to uvijek kažemo”, kazala je sutkinja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI