VLATKA POKOS SPUSTILA ZEKANOVIĆU: Prozvala ga je fašistom i ljudskim smećem

Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša hrvatska televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos već četiri godine živi u Kanadi u kojoj je diplomirala na Sveučilištu za oglašivanje i marketinške komunikacije Sheridan, a radi kao modni savjetnik, no prati politička zbivanja u Hrvatskoj i na društvenim mrežama izražava svoje mišljenje o političarima i njihovim pothvatima.

Nedavno je prozvala MOST-ovce Nikolu Grmaju i Božu Petrova, a sada je na svojem Instagram profilu podijelila svoje mišljenje o saborskom zastupniku Hrvoju Zekanoviću.

Vlatka je tako napala Zekanovića i voditelje kafića Veliki Tolk u kojemu se nedavno održao skup pod nazivom “Desničari u pubu” u kojem su se okupili protivnici LGBT zajednice, gradonačelnika Tomaševića i Sandre Benčić.

“Na ovom svijetu ima ljudskog smeća. Ljudsko smeće često se poziva na tradiciju i moral, a u stvari je samo to, ljudsko smeće. Neki od njih, nažalost, sjede u Hrvatskom saboru, i plaćaju ih (siromašni) porezni obveznici. Kažem siromašni, jer oni bogatiji obično ne plaćaju i čine što god hoće, kao prijatelji Zorana Milanovića.

Hrvoje Zekanović besramno se pojavljuje na fašističkom skupu, ćelavih mlatitelja homoseksualaca u mračnim uličicama. Uglavnom rođenih nakon 90-te, kad su pravi muškarci pokazali hrabrost i izborili slobodu, koju fašistički bijednici danas uživaju. Zekanović govori o “civiliziranoj raspravi” dok zastupa stavove vrijedne Trećeg Rajha i Hitlera. Takav šljam ne bi smio sjediti u Hrvatskom saboru, koliko god je Hrvatska opljačkana i ponižene. Takav šljam je na margini civiliziranog svijeta i ljudskosti.



A ugostiteljskom objektu koji im je dao gostoprimstvo želim što bržu i skoriju propast! LGBT zajednica ne ugrožava baš nikoga, a fašisti ugrožavaju sve nas; žene, drugačije i etničke manjine. Hrvoje Zekanović je fašist”, napisala je Vlatka u objavi na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI