ZKM od 27. svibnja ponovno počinje s izvedbama u živo

Nakon dvomjesečne stanke obilježene brojnim online aktivnostima, Zagrebačko kazalište mladih – ZKM u srijedu 27. svibnja ponovno počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava, a prva predstava “u živo” u kazalištu bit će drama “H.E.J.T.E.R.I” Dine Pešuta.

Kako bi se publika u kazalištu osjećala sigurno i opušteno, iz ZKM-a ističu kako provode preporučene epidemiološke mjere, te je zbog održavanja sigurnosnog razmaka ograničen i smanjen broj mjesta u dvorani. Publiku mole da se pridržava propisanog osiguranog razmaka.

Ponovno otvaranje kazališta nakon dvomjesečne stanke obilježit će izvedba drame “H.E.J.T.E.R.I”, o generaciji popularnoj prepoznatoj kroz termin milenijalaca, koju je po tekstu nagrađivanog dramatičara Dine Pešuta premijerno u siječnju postavila Judita Gamulin.

Iz ZKM-a najavljuju, u nastavku sezone, hit predstave “za koje se uvijek traži karta više”, “Huddersfield”, “Dobro je dok umiremo po redu” i “Eichmann u Jeruzalemu”. Detaljan program izvedbi dostupan je na mrežnim stranicama kazališta.

Ulaznice se i dalje mogu rezervirati i kupovati online na webu ZKM-a, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave. Zbog krize koja je uslijed pandemije pogodila hrvatsko kazalište, do kraja sezone ukinuti su studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete. Iz ZKM-a mole za razumijevanje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI