ZORAN ŠPRAJC IZNENADIO GLEDATELJE: Emisiju završio prikazom malenih stvorenja Štrumfova

Foro: Borna Filic/PIXSELL

Na kraju RTL-ova Direkta, u utorak, voditelj Zoran Šprajc započeo je sa svojom odjavnom rečenicom, no prekinula su ga malena stvorenja zvana Štrumfovi.

“Toliko za večeras, hvala na pozornosti i naravno ako ste dobri i ako se cijepite možda načas ugledate i…”, krenuo je Šprajc, a pred malim ekranima, ispred Šprajca, gledatelji su ugledali Štrumfove.

Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL/Screenshot

Prizor je to koji je gledatelje nasmijao, no zasigurno će se najviše svidjeti klincima iz Osnovne škole Otok iz Zagreba.

Naime, voditelj RTL-ovog Direkta pohvalio se na Instagramu poklonom i pismom klinaca iz Osnovne škole Otok iz Zagreba koje je stiglu u redakciju.

“Dragi Zoran Šprajc, ja sam Ana Lucija i obožavam gledati RTL Direkt od ponedjeljka do srijede samo zbog tebe, jer si uvijek spreman za šalu i zabavu. Voljela bih te upoznati, ali sumnjam da će se to ikad ostvariti.



Obožavam gledati RTL Direkt samo zbog još jedne stvari. Pa zbog Štrumpfova. Vidjela sam da jako voliš Štrumfove pa sam ti ih odlučila poslati nekoliko. Ovo pismo ti šaljem u ime mene i mojih najdražih prijatelja iz mojeg 6. c razreda. Voljela bi da ovo pismo dođe do tebe i da ga pročitaš u RTL Direktu”, stoji u pismu kojeg je voditelj RTL-ovih vijesti objavio na svojem Instagram profilu.

“Još jedan običan dan u uredu…. Hvala Ana Luciji i 6.c Osnovne škole Otok iz Zagreba koji nas vjerno prate i misle da smo toliko dobri da zaslužujemo vidjeti Štrumpfove pa su me evo njih trojica i dočekali na poslu…”, poručio je Šprajc kojeg je pismo toliko razveselio da se odlučio za ovu simpatičnu montažu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI