‘KURVO, VIŠE TE NITKO, NIKADA NEĆE ZVATI MAMA’: Monstrum iz Bihaća ostavio stravičnu poruku

dnevni avaz

Mediji BiH iz minute u minutu donose nove detalje monstruoznog zločina koji je u Bihaću počinio Admir Sović.

On je, naime, iz osvete supruzi koja je pronašla posao zaštitarke u banci, a koja ga je potom i ostavila zbog navodnog zlostavljanja, ubio svoje troje djece u dobi od 2, 5 i 7 godina.

Dnevni avaz jedan je od medija koji pomno prate zbivanja oko rasvjetljavanja slučaja koji je zgrozio cijelu regiju:

Ne brini, djeca nisu gladna otišla na ahiret”

Ostavio je ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu. U okrvavljenoj poruci je pisalo ‘Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe kurvo nikada, niko više neće zvati mama”.



Policijski izvor za ovaj medij kazao je i ovo:

Admir je zaklao djecu

Zidovi su krvavi, jer je djecu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on sveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču”.

Admir Sović policiji je poznat kao izvršitelj teških krađa. Također, prijavljen je za nasilje u obitelji 2016. godine, ali ne prema djeci, nego prema supruzi.

Nikad nismo imali prijave njegovog asocijalnog ponašanja u obitelji. Centar za socijalni rad, s kojim imamo odličnu suradnju, nije imao prijave vezane uz njega osim te 2016. godine.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI