Licemjerni Bandić ponudio posao bratu Gorana Marića, najmoćnijeg ministra u Plenkovićevoj Vladi! Što će tražiti za uzvrat?

Zašto Bandić, koji sada u javnosti glumi frajera i nemoralnom ponudom skuplja jeftine političke bodove, ne da priliku i brojnim drugim stručnim ljudima koji su na burzi rada i koji su jednako stručni, a zasigurno ima i stručnijih od Svetimira Marića? Pa zato što s njima ne može politički trgovati, kao što to može, i vjerojatno hoće, u konkretnom slučaju

Ni 24 sata, nakon što je Svetimir Marić, brat ministra državne imovine Gorana Marića, čije je imenovanje na mjesto člana Uprave HŽ-ove tvrtke kćeri izazvalo brojne reakcije u javnosti,  podnio ostavku, promptno je reagirao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Odmah je bratu najmoćnijeg minstra u Plenkovićevoj vladi ponudio posao. “Može doći u Holding ili u integrirani promet ili ZET da nam pomogne da radimo, zajedno.

Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila, i danas će predstavnici Uprave Holdinga razgovarati s gospodinom Marićem, ukoliko želi raditi i pomoći u Holdingu, dobro je došao”, poručio je Milan Bandić. U pravu je Bandić kada kaže da je u Hrvatskoj dosta ludila, jer da nije tako onda se ne bi ni događale ovakve sramotne situacije, poput ove najaktualnije, da brat ministra Gorana Marića bude promaknut na mjesto člana Uprave HŽ-ove tvrtke kćeri istodobno kad i mnistrov šogor biva unaprijeđen u istoj HŽ-ovoj tvrtki. A tom ludilu dobrim dijelom je pridonio  i sam gradonačelnik Bandić, svojom nemoralnom ponudom Svetimiru Mariću, ministrovu bratu, nudeći mu posao koji hoće,vjerojatno imajući na umu da mu tu uslugu, nikada neće zaboraviti, trenutačno najmoćniji čovjek u Plenkovićevoj vladi, Goran Marić. Što bi Bandić od ministra državne imovine tražio za uzvrat nije teško ni predvidjeti.

A nakon te Bandićeve ponude, mnogima se u Hrvatskoj smračilo pred očima, prije svega onima koji upravo sada pakiraju kufere i odlaze iz Hrvatske u potrazi za egzistencijom, a iza sebe nemaju moćnog brata ministra, da mu zagrebački gradonačelnik ponudio posao. Zašto Bandić, koji sada u javnosti glumi frajera i  nemoralnom ponudom skuplja jeftine političke bodove, ne da priliku i brojnim drugim stručnim ljudima koji su na burzi rada i koji su jednako stručni, a zasigurno ima  i stručnijih od Svetimira Marića? Pa zato što s njima ne može politički trgovati, kao što to može, i vjerojatno hoće, u konkretnom slučaju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI