LOPOV JE NA STUPU SRAMA! Ukrao naoćale pa mu Splitska zalogajnica zaprijetila: ‘Imaš 24 sata da ih vratiš, inače objavljujemo snimku!’

Foto: Facebook

Splitska zalogajnica u petak je na svom Facebooku objavila fotografije muškarca s nadzorne kamere koji je, kako tvrde, njihovim gostima ukrao sunčane naočale.

Naime, naočale su se nalazile na stolu ispred Sunset fooda dok su gosti naručivali hranu, a na fotografijama se ne vidi lice muškarca koji uzima naočale i odlazi s njima, budući su mu ga za sada sakrili. No, iz Sunset fooda poručuju lopovu da će objaviti cijelu snimku ako u roku od 24 sata ne vrati naočale.

Usput su mu u objavi objasnili i da imaju nove kamere, zbog čega mu se na snimci vidi “svaka crta lica”.


Hoće li ostvariti prijetnju?
Njihov apel upućen drskom kradljivcu, pod nazivom ‘Objava lopovu’ prenosimo u cijelosti:

“Dana 21. srpnja 2021. na Tržnici Split 3 u 10:07, po najvećoj vrućini, ti si ukrao sunčane naočale našim vjernim kupcima dok su birali hoće li staviti ajvar ili kapulu ili kajmak u ćevape. Mi to ne toleriramo i preziremo krađe i slične stvari, ali smo velikog srca i želimo vratiti naočale našem kupcu, pa te ovim putem obavještavamo, tj. upozoravamo, da imamo nove kamere na kojima se vidi svaka tvoja crta lica te imaš 24 sata da vratiš naočale kod djelatnica Sunset food-a ili ćemo u suprotnom objaviti cijelu snimku tvog sramotnog čina”, objavili su.Od objave su za sada prošla 23 sata, a hoće li prijetnja biti i ostvarena, ostaje pričekati još kratko.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI