Lovrić i Pavić Vukičević oprezni u komentarima: ‘Vidjet ćemo, čekamo službene rezultate’

Facebook

Ivica Lovrić i Jelena Pavičić Vukićević prokomentirali su rezultate prvih anketa

Voditelj kampanje Milana Bandića, Ivica Lovrić prokomentirao je prve rezultate izlaznih anketa prema kojima Bandić ima prednost ispred protukandidatkinje Anke Mrak-Taritaš.

”Moja reakcija je – hvala Zagrepčanima. Bilo je 35 stupnjeva, a 300 tisuća ljudi je izašlo na izbore. Mi volimo pričekati službene rezultate. Očekujemo da će i oni biti na tragu očekivanja”, kazao je Lovrić.

Upitan kako komentira to da na rezultat Milana Bandića nisu utjecale neke od afera koje se spominju uz njegovo ime poput afere Agram. Lovrić je jako kratko odgovorio

”Vi govorite o Gunji?”, upitao se. ”Žrtva je političkog progona i to će dokazati na sudu”, kazao  je Lovrić.

Nije htio govoriti niti o navodnim problemima Milana Bandića s porezom u kojem se spominje iznos od 18 milijuna kuna.



”Ovo je izborna večer. Festival demokracije i to bi trebala biti tema”, rekao je.

Za kraj, Lovrić je upitan kada će Bandić doći u stožer i hoće li kasniti kao i u prvom krugu: ”Vidite da čovjek dela. Otvorit će jednu manifetaciju…”, rekao je Lovrić.

Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su izašli na birališta. Izlazne ankete su signal da Milan Bandić no važno je reći da je bitno da se prebroji glasački listići. Ovaj rezultat je sukladno očekivanjima i istraživanjima, zadovoljni smo, ali večer je duga, vidjet ćemo…, rekla je novinarima 24 sata kandidatkinja za Bandićevu zamjenicu Jelena Pavičić Vukičević.  (više…)

Original možete pronaći na www.zagreb.info

Facebook Comments

Loading...
DIJELI