Makedonski državni službenik HDZ i hrvatsku Vladu naziva fašističkima. Brodić: Zašto su mu tako dragi ustaški i balistički režim?

Foto: facebook

Glavni urednik portala Energypress Ivan Brodić komentirao je navode makedonskog državnog službenika Gorjana Tozije na društvenim mrežama.

“Notorni Gorjan Tozija u fejsbuk komentarima naziva stranku koju je osnovao najmlađji Titov general i koju vodi Andrej Plenković fašističkom.

Dokaz da čovjek ne zna čitati latinićno pismo nije u navodnim ugovorima o kockarskim dugovima, zbog kojih se prema jednom dokumentarnom filmu, dostupnom na Youtubeu, odrekao hrvatskog državljanstva.

Što reći pak o obrazovanju čovjeka koji napiše da je Ante Pavelić bio predsjednik HDZ-a?

Osobito ga je uzbudio moj tekst u kojem sam osudio režim NDH i Veliku Albaniju. Zašto su protivniku HDZ-a, štovatelju (Sjeverne) Makedonije i adorantu Zorana Zaeva i SDSMa toliko dragi ustaški i balistički režim pa me našao napasti za fašizam ispod teksta u kojem osuđujem fašizam, još je uvijek nejasno.



Gospodin Tozija vjerojatno još čeka transliteraciju teksta. Kada je dobije nedvojbeno ćemo znati voli li Tozija baš toliko NDH i Veliku Albaniju ili je razlog doista u tomu što je postao ugledan filmski djelatnik, a ne zna čitati latinićno pismo.

U prilogu tekst koji je pobrojao neke zanimljive navode iz biografije gospodina Tozije…

Smrt fašizmu, sloboda narodu!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI