MALOLJETNIK (17) SA ZOLJOM NA RAMENU DOČEKAO POLICIJACE: Prijetio im kad su došli na lice mjesta po dojavi o obiteljskom nasilju u Donjem Vratnom

Foto: CROPIX/Ilustracija

Prije tjedan dana odvijala se prava drama u mjestu Donje Vratno. Naime, varaždinska policija dobila dojavu o obiteljskom nasilju, a kada je došla na poprište zatekla je 17-godišnjeg maloljetnika koji je u rukama imao raketni bacač. Policajac je uspio maloljetnom nasilniku oduzeti iz ruke zolju, nakon što je njom zaprijetio njemu i kolegici.

Varaždinska Policijska uprava je u srijedu najavila kako će po dovršetku kriminalističkog istraživanja 17-godišnjaka, zbog prijetnje na štetu policijskih službenika, kazneno ga prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni je 4. listopada prišao policajcu i policajki koji su intervenirali po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji te prema njima usmjerio protutenkovski jednokratni raketni bacač M-80, tzv. zolju, koju je držao na ramenu.

Policajac je odmah reagirao i to mu oružje istrgnuo iz ruke, nakon čega je 17-godišnjak pobjegao, ali je naknadno pronađen i doveden u policijsku postaju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI