MALOLJETNIK IZ ISTRE SLUČAJNO SE UPUCAO U GLAVU! U JAKO JE TEŠKOM STANJU: Sve okolnosti još se utvrđuju

Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

Istarska policija obavila je očevid na mjestu ozljeđivanja maloljetnog hrvatskog državljanina.

Utvrdili su kako je u noći sa 7. na 8. srpnja, na još uvijek neutvrđen način, u vikend-kući u Ulici Kapovica u Medulinu došlo do ozljeđivanja mladića hicem iz zračne puške.

Doznaje se da se mladić upucao u glavu. Teško je ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Zasad provedenim izvidima nije utvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela, a policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.

Dolaskom u Medulin, mještani Kapovice rekli su za 24 sata da nisu ništa čuli niti vidjeli, a doznaje se da je do nesreće došlo u jednoj od prostorija vikendice u spomenutoj ulici. Vikendica je udaljena od okolnih kuća, a u trenutku nesreće maloljetnik je bio sam.



“Hitna je dobila dojavu oko 3.54 sati te je ekipa odmah upućena na mjesto poziva. Došli smo za 8 minuta te ozlijeđenom odmah dali kisik i infuziju te je potom prebačen u pulsku bolnicu na daljnju obradu”, kazala je ravnateljica nastavnog Zavoda za hitnu medicinu Istre, dr. Gordana Antić, ne želeći govoriti o detaljima nesreće.

Doznaje se i da je u trenutku dolaska Hitne maloljetnik bio bez svijesti te da se tek pregledom na CT-uređaju u bolnici utvrdilo da ima metak u glavi. Tijekom jutra u četvrtak podvrgnut je operativnim zahvatu, a njegovo zdravstveno stanje je teško. Navodno mu je metak prošao kroz sljepoočnicu i zaustavio se u predjelu glave.

Sve okolnosti ove nesreće još se utvrđuju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI