MAMIĆ JE IMAO PRAVO? Procurile slike druženja Mamića s prozvanim sucima! Čekaju se reakcije DORH-a i drugih institucija

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Jučerašnje izlaganje i presica Zdravka Mamića u Mostaru u kojoj je uz predsjednika Vrhovnog uda prozvao i brojne druge sudce kojim je kako kaže nudio mito da promjene neke već donesene odluke te kako s pojedinima družio potpuno je uzdrmalo hrvatsku pravosudnu i političku scenu.

No ono što će je još više uzdrmati je USB stick koji je on poslao na više adresa a na kojem su i sporne fotografije druženja Mamića s prozvanim sucima.

RTL Danas ekskluzivno je objavio te sporne fotografije o kojima je Mamić jučer iz Mostara govorio. Sve to što je jučer govorio i sve materijale Mamić je poslao i DORH-u. Po fotografijama koje su dostupne i vidljive Mamić si je dao za pravo da su njegovi navodi istiniti. Svaku sliku je potanko objasnio i o kome se na njoj radi, odnosno što se događalo u tim prigodama.

Dok će istinitost njegovih navoda ispitivati DORH, Mamić je, ukoliko se i samo jedan dio pokaže  imalo istinitim, posve je u pravu u kad izgovara ovu činjenicu. “Ovo što je bilo Kerum. Pa to nije kamilica. To je k od kamilice.”

Pa se još dodatno pita zajedno sa cijelom hrvatskom javnošću.



” Ja vas pitam koje je to sudstvo gdje netko hoda po Dubaiju, gdje hoda po susjednoj državi sa čovjekom koji je kriminalac, koji je progonjen.”

Slike možete pogledati ovdje

Facebook Comments

Loading...
DIJELI