MAMIĆ ODLAZI IZ JAVNOSTI DA BI SE VRATIO: Znakovito najavio ponovni udar, hoćemo li se opet šokirati onim što će reći?

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Zdravko Mamić odlazi na odmor. Tako je barem najavio u zadnjoj objavi prije nego se to dogodi. Napravit će distancu od Facebook objava jer kako kaže Uskrs je i želi odmoriti i sebe i javnost novih objava.

Kako je dalje naveo, u utorak, 6. travnja od 12 sati ponovno će se naći u mostarskom hotelu Mepas pred predstavnicima medija. Njih je u ovoj objavi na Facebooku i pozvao jer će, prema najavama, iznijeti do sada nespomenute detalje i nove dokaze dokaze.

Podsjetimo vas malo Mamić se posljednjih dana žestoko obračunava sa samim vrhom hrvatskog pravosuđa nakon što je Vrhovni sud donio pravomoćnu presudu prema kojoj mora odslužiti kaznu od šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Uključuje to i  Đuru Sessu, predsjednika Vrhovnog suda RH, ali i neke suce i djelatnike Županijskog suda u Osijeku, itd. Svih njih proziva za koruptivne i kriminalne radnje čime je otvorio Pandorinu kutiju i izazvao veliki potres u ionako krhkom hrvatskom pravosuđu.


“Drage prijateljice i prijatelji, obzirom na svete dane ispred nas i teške teme, dokaze i optužbe koje svakodnevno iznosim, odlučio sam od danas do utorka 6. travnja prestati s objavama novih dokaza i optužbi vezanim uz #ReformaPravosuđa kako biste vas 150 000 blagdane mogli provesti u miru, s obitelji. Iz istog razloga sazivam press konferenciju u utorak, 6. travnja u Hotelu Mepas (Mostar) točno u podne! Pozivam sve predstavnike medija da budu na press konferenciji na kojoj ću iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze “- napisao je Mamić na Facebooku. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI