MAMIĆ OTKRIO ZAŠTO VEĆ DANIMA OBJAVLJUJE ‘PRLJAVI VEŠ’ HRVATSKIH SUDACA: Evo zbog čega se okrenuo ‘narodu i medijima’

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Iz Međugorja i na društvenim mrežema doslovno na dnevnoj bazi Zdravko Mamić i dalje javnost obavještava i nastavlja udarati i prozivati hrvatske suce.

Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV dao je izjavu zašto već danima ne prestaje objavljivati kompromitirajuće informacije, zbog kojih bi se neki prozvani suci mogli naći u gadnim problemima.

“Kad sam vidio da vrag nosi šalu, da čak jedan Vrhovni sud sudjeluje u tako sramotnom odlučivanju i tako sramotnoj presudi, onda sam izgubio vjeru u sustav i okrenuo sam se narodu i medijima, da ipak narod i mediji odrade svoju zadaću za koju i jesu jer narod su glasači, a mediji su sedma sila svijeta i trebali bi biti korektiv svake vlasti“, rekao je Mamić.

“Što sam ja više mogao napraviti osim što sam potanko nacrtao i rekao dana tog i tog, bio sam s tim sucem tu i tu, napravio i predao to i to i o tom mogu svjedočiti ti i ti.”

“Pa dao sam organima info da ne bi ometao presudu”, kaže  Mamiće te dodaje da ranije nije želio javno o tome jer nije vjerovao da će biti ozbiljno shvaćen.

I Kvesiću je slao novce

“Prijavu sam podnio 8. 10., a recite mi ijedan razlog da sa mnom nije obavljen službeni razgovor, jer to što sam dao informacije to nije moj službeni iskaz, to vam o svemu govori. Ja vam imam čovjeka svjedoka koji je sudjelovao u davanju novca u moje ime, u predaji novca u moje ime, i koji ima stotinu dokaza i bio je prisutan susretima sa sucima u moje ime. Plaćao je račune u stotine navrata i još ga nitko nije ispitao. Što da ja radim”, upitao se Mamić.



Tijekom dana se pak kako smo rekli preko svog Facebook profila okomio na suca Antu Kvesića za kojeg je kazao: “Ja sam mu u nekoliko navrata poslao novce preko suce Vekića. Radi se o 70, 80 hiljada eura.”

Za kraj je Mamić poručio da “Mečka danas igra pred vratima obitelji Mamić, ali da svakog dana igra pred nečijim drugim vratima.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI