MARAS BIVŠOJ STRANCI PORUČIO DA GA PUSTE NA MIRU: ‘Umjesto lisice istjerat ćete King Konga’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nekadašnji ministar, saborski zastupnik i SDP-ovac, a danas poduzetnik, Gordan Maras, komentirao je članak koji je objavljen u Večernjem listu, a u kojem ga jedan od kandidata za novog šefa zagrebačkog SDP-a, uspoređuje s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

“Vidim da me jedan za mene bezveznjak anonimno, u Večernjaku, uspoređuje s Bandićem. Neka opere usta, jer osim što gotovo nikada na izborima nije uspio nigdje proći, vidim da mu nije mrska lova koju dobiva od bandićevaca kada ih brani u kaznenim postupcima gdje su optuženi da su krali lovu od Zagrepčana. Usput čujem da sanja ulazak u predsjedništvo SDP Hrvatske, da ga kooptiraju, to će biti zbilja krasna slika”, poručio je na početku Maras.

“Za razliku od njega ja s bandićevcima nikad nisam imao nikakve veze pa mene stavljati u taj kontekst može samo zločesta osoba. Nemojte mene petljati u vaša unutarstranačka prepucavanja jer ćete umjesto lisice istjerati King Konga. Inače za njega je Darko Liović klasa”, dodao je Maras.

Večernjakovu novinarku koja je potpisana pod članak uz smajlića koji namiguje zamolio je da “drži razinu”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI