Maras iskoristio koronavirus kako bi napao premijera i HDZ: Plenkovićeva odluka je glupa i opasna!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Glavni kritičar HDZ-a, ali i Milana Bandića, SDP-ov Gordan Maras, redovito putem svog Facebook profila, ali i brojnih pressica koje saziva, koristi priliku kako bi prozivao vladajuće, iako se teško prisjetiti što je sam učinio kako bi se neke situacije promijenile, osim dakako konstantnih prigovara i to već godinama.

Političari su jasno zamoljeni da ne iskorištavaju situaciju s koronavirusom u političke svrhe, točnije politička prepucavanja i očitu pripremu za parlamentarne izbore. No, Maras je ipak odlučio ostati dosljedan samome sebi, pa je tako je na svojem Facebook profilu prozvao premijera Plenkovića i HDZ zbog održavanja unutarstranačkih izbora u HDZ-u u nedjelju 15. ožujka.

Odluku je nazvao glupom i opasnom te je pozvao premijera da promijeni tu odluku.

”Zatvaranje škola i vrtića – DOBRA ODLUKA! Održavanje izbora u HDZ-u – GLUPA I OPASNA ODLUKA! NIJE HDZ VAŽNIJI OD ZDRAVLJA NAŠIH SUGRAĐANA I BORBE PROTIV PANDEMIJE! Andrej Plenković promijeni odluku!”, napisao je Maras.

Ovaj njegov komentar proizveo je ljutnju i bijes brojnih građana, posebno kada su u pitanju škole, odnosno rad učitelja.

”Je li vama dobra odluka napušene ministrice obrazovanja da profesori idu u školu iako nema djece i da ih čuvaju? Bas me zanima pa ću vam dalje reći!?”, upitao je jedan pratitelj, dok je drugi odgovorio: ”E to i mene zanima. Taj isti nastavnik bi trebao imati nastavu online (ne izvedivo) i nastavu s klincima u razredu”



”Bravo! Bas sam postavila pitanješsto je s nama učiteljima koji smo rizična skupina. Ovo je jasan potez kojim Plenković pokazuje koliko mu je do ljudi koji su jedan od stupova društva, nastavnika, stalo. Nadam se, kako sam i navela, da je sada izgubio svaki potencijalni glas. Mi nismo građani drugog reda niti naše obitelji”, napisala je treća pratiteljica, dok je jedan pratitelj na komentare odgovorio kako nije lijepo da se ova situacija koristi u političke svrhe.

Što vi mislite – brine li Maras za građane ili samo koristi situaciju kako bi prozvao HDZ i premijera Plenkovića?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI