MARAS NIJE IZDRŽAO, NAPISAO JE NOVI POST O SDP-u: ‘Bez obzira na Grbina, ja neću odustat radi SDP-a i svih članica i članova koji ga čine!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izbačeni SDP-ovac Gordan Maras tri dana je izdržao da na Facebooku ne napiše novi post o svom kontroverznom odlasku iz te stranke.

No, čini se kako više ipak nije mogao izdržati pa je u ponedjeljak ponovno kritizirao vodstvo SDP-a.

Opisao je kako ga je nazvao član stranke iz Trogira koji ima 76 godina te mu rekao da se ne predaje. Prenosimo njegov post.

“Tri dana nisam napisao post o SDP Hrvatske i kažem sebi nemoj mislit o tome, sve si rekao. Kad zvoni mobitel i javlja mi se do sada nepoznati član Ivo iz Trogira.

Nabraja on meni što je sve radio do sada, u stranci, u bivšoj državi, koliko je pomagao našim gradonačelnicima u Trogiru i još mnogo toga.



Ima čovjek 76 godina i govori mi, nemojte odustat.

Govori, znam koliko ste se borili za nas i SDP, ovo što su vam napravili nije normalno i vjerujte mi imate veliku podršku članova po cijeloj Hrvatskoj. Slušam ja i govorim, Ivo dok je Grbina mene neće primit. Govori on, pustite njega, ne odustajte. I tako stotine poziva do sada.. kada god kažem pusti to.. javi se neko.

Ne brinite Ivo, neću ja odustat. Bez obzira na Grbina, ja neću odustat radi SDP-a i svih članica i članova koji ga čine! Neću odustat jer volim SDP i sve vas koji dajete podršku!“, napisao je Maras.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI