MARAS OPET IZNENADIO! Stao u obranu Snježne kraljice i udario na kritičare: ‘lako je srušiti, a teško nešto novo napraviti’

Bivši SDP-ovac Gordan Maras u posljednje vrijeme ima jako zanimljive objave na svom Facebook profilu.
Ovaj je put komentirao velike kritike uperene prema ovogodišnjem izdanju Snježne kraljice i velike kritike koje su uslijedile a pojedini novinski napisi idu toliko daleko da se pitaju hoće li samo održavanje utrke  doći u pitanje.
Marasu to baš  nije najbolje sjelo a posebno se dotaknuo Milana Bandića  i nekih ljudi koji sumu bili bliski suradnici i savjetnici
Izgleda da je sada u Zagrebu fora biti protiv svega. Čak i oni koji su sa Bandićem blisko surađivali na području etike(??) i radnog prava (davajući savjete zbog kojih je Holding gubio u radnim sporovima) najednom kuže da je sve to loše i valjda da treba sve zaprti.
Sada je očito bitno ukidati, ali ništa novo ne nuditi. To je u modi. Glavni grad Hrvatske, koji želi biti metropola, ne smije “ubijati” svoje brendove.
Treba biti racionalan, ali Snow Queen Trophy i Advent u Zagrebu treba zadržati i razvijati u vremenu pred nama. Jer lako je srušiti, a teško nešto novo napraviti.
Hvala svima koji su napravili nešto da se po dobrom čuje za Zagreb u svijetu!
Facebook Comments

Loading...
DIJELI