MARAS POJASNIO ZAŠTO ŽELI NATRAG U PARTIJU: ‘Meni SDP zbog posla ne treba’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši SDP-ovac Gordan Maras nedavno je objavio da je preko interneta podnio zahtjev za učlanjenje u stranku, a sada je na Facebooku objasnio zašto toliko želi natrag u stranku iz koje ga je isključio predsjednik Peđa Grbin.

Maras piše kako se u SDP ne želi vratiti jer mu je egzistencija vezana za tu stranku, a kao dokaz prilaže fotografiju iz ‘starih dana’.

“Ja nisam niti ušao u stranku zbog egzistencije, nego zbog ideje i ljudi koji su u njoj. Četiri godine sam od 1997. svaki dan kao student volontirao kada stranka još nije bila ni blizu vlasti. Osnivao organizacije i upoznavao ljude. Volontirao, četiri godine 10 sati dnevno, naglašavam, a ne kao neki koji su otkrili socijaldemokraciju pred kraj svojih četrdesetih i onda preko SDP-a, Bere, Zvaneta, Peđe ili mene (jer im nije bitno preko koga će to ostvariti) traže svoj put do uspjeha. Meni SDP zbog posla ne treba.

U politici sam ostavio traga. Pristojno sam situiran, mogu raditi i zaraditi, imam obitelj i vjerujte mi kruha neću ostati gladan. Vratiti se u SDP želim zbog vas, naših birača, članica i članova. Želim se vratiti zbog toga što sam jako emotivna osoba i ne mogu se odreći 24 godine svog života kada sam se davao 24/7 preko noći. Ne želim se odreći sebe. Da nisam takav zaboravio bi SDP već odavno, ali ja to ne mogu. Evo jedna slika volontera Marasa u SDP-u iz devedesetih kojih se, što se tiče SDP Hrvatske, sa nostalgijom sjećam”, napisao je na Facebooku.



Maras je i nakon brisanja iz članstva uporan u tome da se SDP-a neće odreći.

“Ukoliko to veseli Peđu Grbina, da moram tražiti ponovo upis, nakon svega što sam napravio za SDP, spreman sam napraviti i to. Također borit ću se za sve koji nisu ništa zgriješili, a nisu ponovo upisani jer želim da se i oni vrate. Oprostite im pogriješili su. SDP treba svaku pomoć u borbi za bolju Hrvatsku”, napisao je u ponedjeljak Maras.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI