MARAS UDARIO NA SDP: LABUĐI PJEV PARTIJSKOG VOJNIKA! Nikad nije bio žešći, posebno se okomio na jedno ime!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je u javnost izašlo kako se u SDP-u odvija prava drama tek nekoliko tjedana uoči prvog kruga lokalnih izbora oglasio se i jedan od aktera novinarskih napisa Gordan Maras.

Maras  na Facebooku objavio novi poduži status na svom profilu i pojedince iz vlstite stranke nazvao lažovima.

Oglasio se na Facebooku

“S obzirom da anonimni SDP izvori ‘tjeraju lisicu, a istjerat će medvjeda’, o ovim navodima se moram očitovati. Sve u tekstu napisano što su rekli izvori iz SDP-a je neistina. Ivan Račan me zvao dva puta u jednom danu nekoliko tjedana nakon raspuštanja GO Zagreb. Nisam mu se javio zbog okolnosti o kojoj ovdje neću pisati, a ide njemu na sramotu. Za one koji znaju o čemu se radi. Šifra je ‘screenshot’. To je bilo prije dva mjeseca od tada ništa. Također, on ne vodi stranku niti na državnoj, niti na gradskoj razini”, rekao je Maras referirajući se na napise u Jutarnjem listu.

U daljnjem dijelu statusa objasnio je zašto nije na listi za Zagreb iako je godinama slovio za najglasnijeg SDP-ovca u skupštini i bio je šef zagrebačkog SDP-a, a žestok protivnik HDZ-u i partnerima bio je i u Hrvatskom saboru.

Klisović ga nije volio?

“Tu dolazimo do druge bitne stvari. Ukoliko ima volje ima i načina. Predsjednik SDP-a i povjerenik SDP-a za Zagreb me nisu niti jednom nazvali od raspuštanja organizacije. Teklić im za mene ne treba. Nakon što sam mu javno dao podršku javio mi se Joško Klisović, zahvalio i rekao da će razgovarati sa predsjednikom SDP-a da se angažiram u kampanji. Navodno je razgovarao ali se povratno nije javio. Valjda smo prejaki i ne treba im moja pomoć. Javno sam se stavio na raspolaganje stranci za ove izbore i nisam uvjetovao nikakvo mjesto. Iza mene je ostao program pripremljen za izbore koji na žalost nikad nije vidio svjetlo dana te vrijedni sdp-ovci i sdp-ovke koji će na kraju iznijeti ove izbore i koji nisu zaslužili da se prema njima ovako odnosi. Nisam to zaslužio niti ja”, napisao je Maras.

Odlazi iz javnosti

Emotivni Maras napisao je i razlog zbog kojeg se do daljnjega neće pojavljivati u javnosti.



“Ovakav rad odnosno nedostatak hrabrosti da se javno kaže ova laž, nego ju se pušta ispod žita novinarki da bi se mene pokazalo u lošem svjetlu, u rezultatu će se na žalost pokazati na izborima u Zagrebu. Do tada se više radi drugih kolega u stranci neću oglašavati jer im puštanjem ovakvih članaka iz SDP-a rade ogromnu štetu. Vi me najbolje poznate i znate da SDP-u želim najbolje, tako sam htio i ovog puta, ali odgovorni nisu htjeli. Za SDP bi dao i “krvi” ukoliko treba te ne razumijem ljude koji nemaju niti malo emocija prema svojim članovima”, zaključio je Gordan Maras.

Neostvareni snovi Gordana Marasa

Podsjećamo, kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova SDP-a je Joško Klisović, dok je Gordan Maras godinama slovio kao jedan od potencijalnih SDP-ovih kandidata za vruću stolicu čelnog čovjeka metropole te je godinama svoju karijeru usmjeravao prema toj, sada je jasno, nedosanjanoj kandidaturi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI