MARAS ŽESTOKO NA PREMIJERA ‘Tko garantira da Plenković nije pozitivan na koronu? Moguće je da širi virus po Hrvatskoj…’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

‘Bjegunac od samoizolacije danas kritizira SDP jer smatramo, kao i većina naših sugrađana, da se ponaša neodgovorno te je moguće da širi virus obilazeći ovih dana Hrvatsku’, napisao je Gordan Maras o premijeru Plenkoviću.

Nizu oporbenih političara koji oštro kritiziraju premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića zbog odbijanja da ode u samoizolaciju, pridružio se danas i Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a i kandidat na listi Restart koalicije u 1. izbornoj jedinici.

Plenković je pretprošlog vikenda bio u Zadru, na teniskom turniru Adria Tour, gdje se fotografirao u društvu Novaka Đokovića, Gorana Ivaniševića i drugih tenisača kojima je ubrzo potom utvrđeno da su pozitivni koronavirus.

‘Tko garantira da Plenković nije pozitivan na koronu?’

SDP-ov Gordan Maras u svom je stilu u objavi na Facebooku Plenkovića nazvao “bjeguncem od samoizolacije” te ga pozvao da se ponovno testira i javnosti pokaže rezultate testiranja.

“Bjegunac od samoizolacije danas kritizira SDP jer smatramo, kao i većina naših sugrađana, da se ponaša neodgovorno te je moguće da širi virus obilazeći ovih dana Hrvatsku. Ne vjerujemo više Božinoviću, Capaku i Berošu koji ga cijelo vrijeme pokrivaju i podržavaju u njegovoj neodgovornosti. Tko garantira da Plenković nije pozitivan na koronu. Zabrinut sam za sve koji će doći u kontakt s njime tijekom narednih dana pa i tijekom današnjeg sučeljavanja. Odgovoran čovjek bi bio u samoizolaciji dok dva tri testa ne bi pokazala da je negativan. Plenković je neodgovoran i građani će ga zbog toga na izborima kazniti”, napisao je Maras na Facebooku te svojoj objavi prikačio prošlotjednu fotografiju iz Zadra na kojoj je Plenković u društvu Đokovića i Ivaniševića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI