MARIJANI I DALJE NI TRAGA: Zabrinuta sestra se boji najgoreg! ‘Bojimo se da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu’

Foto: Srdjan Vrancic / Goran Mehkek/( CROPIX

Uskoro će biti mjesec dana otkako se izgubio svaki trag Marijani Seifert, inače pobjednici regionalnog reality showa Big Brother. Ova 37-godišnjakinja otišla je iz svog stana na zagrebačkoj Savici u noći s 26. na 27. travnja. I unatoč intenzivnoj potrazi koja je uslijedila po rijeci Savi, Marijana još uvijek nije pronađena. Obitelj je i dalje u velikoj nedoumici i zabrinuti su za njenu sudbinu.

“Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su na mostu nađene njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo što razumno i smisleno”, kazala je Marijanina sestra Maja Kovačević za Kurir.

“Najgore je što se ništa ne zna, nemamo nikakvih informacija. Roditelji su katastrofalno, cijela obitelj je shrvana. Najgore je to neznanje, zbog čega je Marijana otišla i gdje je”, dodala je sestra u razgovoru za Kurir.

No ono čega se ona i njena obitelj najviše pribojava je da će kao u slučaju Splićanina Mateja Periša čije je tijelo nakon intenzivne potrage nađeno u Dunavu u Beogradu i nedalako mjesta gdje je zadnji put viđen, potraga slično završiti i za njenom sestrom Marijanom.

“Cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa nažalost i neka se nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je pričati. Naš je zaključak da se Marijani dogodilo isto što i Mateju”, kazala je Maja Kovačević za Kurir.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI