MARIO MAKS SLAVIČEK: U prostoru za VIP osobe na Bleiburgu sjedili potomci očeva koji su izvršili masakr nad Hrvatima!

Facebook

Žalosno mi je bilo primijetiti kako uz časne i odane Hrvatice i Hrvate u svečanom prostoru predviđenim za VIP osobe, sjede potomci očeva onih koji su izvršili masakr na Bleiburgu, sjede oni koji su bili odani sluge sustava koji je taj masakr na Bleiburgu naložio i proveo.

Hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček kao i obično bez dlake na jeziku iskomentirao je jučerašnju komemoraciju uz pokroviteljstvo Hrvatskog Sabora na Bleiburgu te je primjetio ono što neki ili ne vide ili namjerno ne žele vidjeti.

Prije svega braćo i sestre HRVATICE i HRVATI znajte kako komentarom, podjelom,lajkom sudjelujemo zajedno u širenju istine u boju za Hrvatsku…..

Teško kako će Hrvatskoj i Hrvatima biti bolje dok potomci krvnika kao i negdašnji dužnosnici te sljedbenici njegovog političkog sustava žrtvi sjede im na kostima i još se k tome se nazivaju počasnim gostima…

72 godine od genocida nad Hrvatskim narodom i hrvatskom vojskom od strane Partizansko-Komunističkih snaga Titove tzv. NOVJ potomci žrtava okupili su se odati počast žrtvi naših predaka, njihovu stradanju kroz molitvu i sjećanja. Sastale su se i sastajat će se na tome polju nove generacije Hrvatica i Hrvata kako bi razaznale, prepoznale ponašanje,politiku i svjetonazore onih koji su mučki pobili 100-tine tisuća naših predaka samo zato što su Hrvati,jer su se borili želeći biti svoj na svome. Sastaju se i sastajat će se uz starohrvatska obilježja, stjegove i grbove koji se ne moraju nužno svugdje i sva javno nositi na čelu, već ih je važnije nositi iskreno u duhu i srcu. Sastajemo se i sastajat ćemo se kako bi prepoznali na tom svetom mjestu ono isto ponašanje njihovih potomaka u odnosu spram žrtve tih naših predaka i hrvatskih težnji za slobodom naroda i države u onom vremenu.

Nažalost, braćo i sestre Hrvatice i Hrvati, baš kao što su uobičajene nelogičnosti, nespojivosti i presedani unutar Hrvatske države, državne vlasti i političkih postupaka nasljednika partijskoga sustava iz SFRJ u liku partitokracije koja desetljećima upravlja Hrvatskom kroz SDP/HDZ , tako je i n a Bleiburškome polju iz godine u godinu niz nespojivosti i nelogičnosti. Žalosno mi je bilo primijetiti kako uz časne i odane Hrvatice i Hrvate u svečanom prostoru predviđenim za VIP osobe, sjede potomci očeva onih koji su izvršili masakr na Bleiburgu, sjede oni koji su bili odani sluge sustava koji je taj masakr na Bleiburgu naložio i proveo.



Sjede oni i izaslanici onih koji su u Domovini svojim političkim i osobnim svjetonazorom zanijekali sve ono za što su se masakrirani hrvatski vojnici borili a čemu su pobijeni civili žene i djeca težili- Slobodnoj i Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, sjede oni koji su protiv države, težnje, pa čak i pokliča i pozdrava pod kojim su se pobijeni na Bleiburškom polju živjeli, borili se i poginuli. Sjede glumeći solidarnost i složnost,hineći žalovanje i poštovanje spram mrtvih kostiju naših predaka, samo kako bi ostali i opstali u i kroz politiku kojom se bave, ne mareći uistinu niti za našu prošlost, još manje za našu sadašnjost a nikako za našu budućnost. Imali smo čast za ORF dati intervju uz naš barjak, pojasniti što znači grb s prvim bijelim poljem, naše oznake i pozdrav, imali smo čast poučiti Austrijsku javnost i u tih nekoliko minuta pred kamerama kazati istinu, istinu o kojoj šute ili koju uvijaju, zataškavaju prenemažući se u svojim govorima Hrvatski državni dužnosnici i službenici…Dodvoravajući se tko zna kome ne.

Posebna mi je kao čovjeku bila čast osobno upoznati stotine Hrvatica i Hrvata koji su se poželjeli slikati sa stijegom Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE iz svih krajeva Lijepe Naše od Slavonije i Međimurja preko Zagorja , Like Dalmacije Herceg-Bosne i Posavine…Iskazujući potporu svemu onomu što nastojimo činiti i činimo, mišlju,perom,riječju i djelom. Hvala im od srca na tomu te ih ujedno tražim,trebam i obvezujem neka nam se sukladno svojim mogućnostima, željama i težnjama priključe u budućem radu na terenu. Posebice sve sa kojima smo se slikali molim neka nam dostave slike kako bismo ih objavili u čast i spomen onih zbog kojih i poradi kojih sve to činimo..I zbog čega smo se i susreli na Bliburškom krvavom polju.

Budite i dalje uz nas, pratite naša nastojanja i rad, priključite se ČUVARIMA DOMOVINE i budimo zajedno BOGU VJERNI i ZA DOM SPREMNI , baš poput naših predaka. Samo tako možemo očuvati, obraniti sve ono hrvatsko samo će tako Hrvat i Hrvatska opstati…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI