MARKIĆ OPOVRGNUO NAGAĐANJA: ‘Nismo financirali njezine aktivnosti u Srbiji‘, ravnatelj SOA-e na prezentaciji imao i forografije Ivane Knoll

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Ravnatelj VSOA-e Ivica Kinder je svojim dolaskom na prošlotjednu sjednicu saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost kako bi podnio izvješće o radu za 2022., u drugi plan potisnuo sve što se događalo vezano za taj zatvoreni sastanak, pa tako i zanimljiv podatak ravnatelj SOA-e Daniela Markića.

Premda je SOA već u svom izvješću za 2020. odbacila tvrdnju srpskog dnevnika Blic kako je osobno Modrić financirao njezine aktivnosti u Srbiji, Markić je na prošlotjednoj sjednici saborskog Odbora opovrgnuo da za sigurnosnu agenciju kojoj je na čelu rade – Luka Modrić i Ivana Knoll, predstavljajući svoje izvješće za prošlu godinu, piše Novi list.

Markićev je naglasak bio na djevojci koja nogomet samo prati s tribina i u tome je naročito bila uspješna na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Fotografije atraktivne hrvatske navijačice “u kockicama” preplavile su tada i inozemne medije, njezin profil na Instagramu bilježio je ogroman rast pratitelja, a to nije promaknulo ni štovateljima slavnog lika Ilije Čvorovića iz filma “Balkanski špijun”, koji je bio uvjeren da ‘ništa nije onako kao što izgleda’.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Srbijanski ekspert za sigurnosna pitanja Ilija Kajtez, došao je do zaključka, koji je objavio u televizijskom intervjuu tijekom prvenstva u Kataru, da je Ivana Knoll zapravo proizvod zapadnih špijuna, “čiji je podizvođač hrvatska obavještajna služba”.

Naša najpoznatija navijačica odmah je reagirala na navode dotičnog stručnjaka. Doduše, nju je najviše povrijedilo što se u tom intervjuu netočno govorilo da na Instagramu ima dva milijuna pratitelja, a imala ih je u to vrijeme već tri milijuna, ali je izjavila i kako “nije čula veću budalaštinu” od toga da je ona u Katru na specifičnom zadatku.



Ravnatelj Markić je u videoprezentaciju koju je održao u srijedu, u dijelu koji se odnosio na regiju, stavio i fotografiju vatrene navijačice, ali ne jednu od onih u kojima Knoll samo u oskudnom crveno-bijelom bikiniju, nego u dresu, i rekao prisutnima da ona, kao uostalom ni Modrić, ne surađuje sa SOA-om. S obzirom na mjesto na kojem je to izrekao, Markiću se može vjerovati, piše Novi list.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Facebook Comments

Loading...
DIJELI