MASONSKA VEZA MAMIĆEVA ODVJETNIKA I SUCA ISTRAGE! Pritvor mu je određen tek kada je sudac Vinko Mioč otišao na godišnji!

Foto: 7dnevno/Pixsell

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 25. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte o masonskoj vezi Mamićeva odvjetnika Veljka Miljevića i suca istrage Vinka Mioča. Mamiću je pritvor određen tek kada je sudac Mioč otišao na godišnji odmor. Sudac Mioč i Miljević zajedno su u Gabrićevoj loži. Hoće li članstvo u tajnoj organizaciji biti jednako problematično u ovom slučaju kao i u slučaju Jelenić?

Vođa Mamićeva pravnog tima Veljko Miljević nekoliko je puta u javnosti dao do znanja kako mu je jasno da Mioč neće donositi odluku o pritvoru i sugerirao je da je riječ o političkoj odluci da se Mamića zatvori. Pitanje je je li njihovo poznanstvo iz masonske organizacije utjecalo na odluku da Mamić dosad ne bude pritvoren. Sve detalje čitajte u novom broju tjednika 7dnevno koji je od petka na kioscima.


Tjednik donosi najveći skandal Zorana Milanovića i otkriva detalje tajnog posla u Albaniji od 15 milijuna eura. U Uredu predsjednika zaposlio je ženu Hrvoja Čabrajića koji je suvlasnik 50 posto tvrtke u Albaniji, a nakon smrti svog brata Krešimira Milanovića drugi 50-postotni suvlasnik postao je Dinko Novoselec, kum Zorana Milanovića.

Pročitajte i životnu ispovijest Stanka Banića: “Na Šuškovu zapovijed Miro Barešić je pokopan na Mirogoju pod tuđim imenom”.7dnevno piše i o sinonimu za vrhunski nogomet! Ima li života za reprezentaciju nakon Luke Modrića?

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI