MASOVNA TUČNJAVA U MEĐIMURJU! Izudarali se palicama, ozlijedili djecu te razbili kuće i automobile

Foto PU zagrebačka

Strahota se dogodila u Međimurju! Došlo je do masovne tučnjave.

“Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je sedam osoba počinilo prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je jedna osoba počinila kazneno djelo teške tjelesne ozljede”, objavila je policija.

“Kako smo već ranije izvijestili u nedjelju, 14. kolovoza nešto poslije 20 sati na ulici u Piškorovcu, došlo je tučnjave između više osoba. Tijekom fizičkog sukoba pojedini sudionici kako bi nanijeli ozljede drugim sudionicima koristili su drvene palice, kamenje i ručni alat, poput odvijača. U događaju nekoliko osoba je ozlijeđeno te su zatražili liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec. Lakše su ozlijeđena dva djeteta te maloljetnik, dok je teške ozljede zadobio 21-godišnjak”, piše policija.

Dodaju kako je tijekom tučnjave oštećeno nekoliko kuća (razbijeni prozori te inventar u unutrašnjosti), a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetina tisuća kuna.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je sedam osoba (rođeni 1976., 1982., 1991., dvoje 1995. te maloljetnik) počinilo prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će se protiv njih podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nadalje, istraživanjem je utvrđeno kako je 40-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 21-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari se nastavlja”, zaključila je policija.Facebook Comments

Loading...
DIJELI