Mate Knezović novi je kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba

Obiteljska stranka

Obiteljska stranka izvješćuje javnost da je Mate Knezović, odvjetnik, predsjednik stranke, kandidat Obiteljske stranke za gradonačelnika Grada Zagreba

Glavni naglasak njegovog programa bit će snaženje obitelji u Gradu Zagrebu, prilagođavanje javnog i privatnog života ljudima. Stoga će u programu biti naglasak na tome da parkovi i zelene površine ponovno služe za dječju igru, a ne (kako je sada slučaj) kućnim ljubimcima, dok su djeca u „torovima“.

“Gospodarstvo Grada Zagreba treba ojačati kroz ponovno oživljavanje obrtništva, uključujući pri tome i sam centar Grada Zagreba koji je nekad bio po tome prepoznatljiv, proizvodnju, gospodarske zone, turizam i druge djelatnosti, s osobitim naglaskom na stvaranje zdravih obiteljskih obrta i tvrtki.

Zagrebački Holding bit će reorganiziran kao vertikalna tvrtka, a zaposlenici će biti zaštićeni kolektivnim ugovorom.

Grad Zagreb zaslužuje i slobodu od totalitarnih ideologija i njihovih predstavnike i simbola. To znači da Grad Zagreb više neće imati trgove ili ulice posvećene zločincima, pa i osobama koje su protiv hrvatskog naroda vršile genocid (npr. tzv. Maršal Tito). To uključuje i slobodu od simbola rodne ideologije (zastave duginih boja) na javnim mjestima”, priopćili su iz Obiteljske stranke.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI