MATIJA POSAVEC O NADMOĆNOJ POBJEDI: ‘Rekao sam ljudima, izlazim pred vas s teretom i križem koji nosim, kaznite me ili nagradite’

Izvor: Screenshot/N1

“U ovom trenutku je na mojim leđima sumnja, a ne krivnja pa neka završi istraga. Dao sam ostavku i dvojio o tome hoću li se kandidirati ili ne, ali su me građani motivirali da se ponovno kandidiram. Rezultat od 80 posto koliko sam dobio glasova jedino je legitimno za onoga tko se bavi politikom i javnim poslom”, rekao je Matija Posavec, novi-stari župan Međimurske županije.

Dodao je kako u Ustav u piše “da narod bira svoje predstavnike odnosno onoga tko želi”, a o tome je li kriv ili nije “neka utvrde pravosudni organi”.

Rekao je da ga se ne može uspoređivati primjerice s Bandićem.

“Sada sam biran četvrti put za župana, a uvijek sam komunicirao, radio u koleraciji s građanima jer su oni ti čije mišljenje i stavove ne smijemo propitkivati”, naglasio je Posavec.

Na upit o tome da se kampanja u najvećem dijelu svodila na pravosudni proces, rekao je da je on u ovu kampanju išao “bez ijednog plakata, poruke”.



“Dao sam svoje ime i prezime. Mi smo mala sredina. Izlazim pred vas s teretom i križem koji nosim. Kaznite me ili nagradite”, zaključio je Posavec.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI