MEDVED POLUDIO ZBOG LAŽNOG BRANITELJA: ‘Pobjesnio sam, on mora van iz stana’

Screenshot

„Sve sam pročitao o njemu u medijima i nevjerojatno je što se sada sve doznaje”, kazao je ministar branitelja Tomo Medved misleći na slučaj Brune Paurevića kojeg je Jutarnji list „načeo” a portal Dnevno u potpunosti razotkrio.

Podsjetimo, riječ je o čovjeku koji se naziva “pukovnikom” i koji još nema status branitelja, a kojem je po naputku Ministarstva branitelja, Ministarstvo državne imovine, bez ikakve provjere na korištenje dodijelilo stan. Ubrzo nakon ove vijesti, naš portal je otkrio kako je riječ o osobi koja je odležala zatvorsku kaznu zbog sumnje na krađu automobila, ali i kako je riječ o čovjeku koji je u konzulatu radio – bez diplome!

Medved: “Bijesan sam”

“On jest dostavio neku dokumentaciju o ratnom putu i vojne iskaznice i mi smo pristali na privremeno zbrinjavanje, ali za trajno zbrinjavanje nema nikakve uvjete niti bi se to razmatralo. Kad sam sve to vidio, pobjesnio sam, prvo na sebe, a potom i na Povjerenstvo, ali on nam je dostavio dokumentaciju za privremeno stambeno zbrinjavanje. Kako je doneseno rješenje o zbrinjavanju, tako je i o prestanku toga, tako da očekujemo da se iseli u roku od 30 dana”, kazao je danas ministar hrvatskih branitelja.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI