MESIĆEVA KĆI POD OPTUŽBAMA ZA OTIMAČINU! Kuća Borisa Bućana u Rovinju nedavno je prodana, kao i dvadesetak slika za 25.000 eura: Gdje je novac?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 2. lipnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Politička ispovijest šefova Domovinskog pokreta uoči velikog prosvjednog skupa u Slavonskom Brodu! Mario Radić jasno poručuje: “Imamo konkretan program kako zadržati ljude u Hrvatskoj!”

Policija istražuje tko je naručitelj: Na čijoj je meti vlasnik Plodina Mile Ćurković?

Eksplozivni transkripti! Prvi put svi detalji saslušanja u USKOK-u: Iskaz Josipe Rimac koji će uzdrmati Plenkovića! Odmah nakon uhićenja prokazala je premijera, a tri mjeseca poslije to je i potvrdila: zašto ga USKOK još nije ispitao?

Okrutna borba za ostavštinu velikana likovne umjetnosti! Kći Stipe Mesića pod optužbama za otimačinu nasljeđa obitelji Bućan: Kuća Borisa Bućana u Rovinju nedavno je prodana, kao i dvadesetak slika za 25.000 eura – gdje je novac?



Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI