MIHANOVIĆ MISLI DA JE SVE PULJKOV TRIK! ‘Govori da su uveli reda u gradu, kakvog reda?’

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Nakon Puljka u dnevniku N1 je gostovao i Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat na prošlim izborima za gradonačelnika Splita. Na početku je dao komentar ii kako kako odgovara na Puljkov komentar da on nema podršku svoje stranke, HDZ-a.

“To nije tema za njega. Ali on se bavi sa svim osim sa svojim poslom. Imam podršku stranke, a što se tiče moje kandidature mi ćemo to na vrijeme obznaniti”.

Što se tiče Puljkovih riječi da su se vijećnici pokazali kukavicama i da ne žele podnijeti ostavke, rekao je:

“Bilo je govora i naš uvjet je bio da se raspusti izvršna vlast i da će onda ići izbori za Gradsko vijeće. Raditi ovaj trik da Puljak i Ivošević daju ostavke, a da zamjenik Kuzmanić de facto upravlja gradom, odnosno Puljak preko njega i da na taj način uđe u kampanju i dobije prednost da troši gradski novac kroz kampanje, to je apsolutno nedopustivo”.

Kaže da je Puljak tek najavio ostavku, ali da ostavke još nema.“Još ostavke nema. Pozivam ga da se uozbilji. Ako idemo na cjelovite izbore, neka podnesu ostavke i idemo na izbore i za Gradsko vijeće. Gospodin Puljak govori da su uveli reda u gradu. Kakvog reda”, kazao je Mihanović za N1 televiziju.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI