MIHANOVIĆ OŠTRO O VLADAVINI PULJKA: ‘Naš je grad prljaviji nego ikad otkad ste vi na njegovu čelu’

FOTO: Pixsell

Predsjednik splitskoga HDZ-a Vice Mihanović ustvrdio je u povodu prvih 100 dana nove vlasti u Splitu kako gradonačelnik Ivica Puljak ne ispunjava predizborna obećanja, da je grad prljaviji nego ikad te da u upravna tijela postavlja podobne kadrove i donatore njegove stranke Centra.

“Kroz cijelu kampanju naslušali smo se obećanja gospodina Puljka, a u prvih 100 dana ne vidimo niti obrise njihove realizacije. Svi vidimo kako unatoč najavama da će „temeljito očistiti grad“ naš grad već dugo nije bio šporkiji. Svjedočimo i imenovanju donatora, prijatelja i stranačkih kolega u upravna vijeća i nadzorne odbore. Imali smo priliku vidjeti i da ova gradska uprava ne želi krenuti s realizacijom novih POS-ovih zgrada unatoč savršenoj lokaciji za tu namjenu. Koliko su im gradski kotari i mjesni odbori važni vidjeli smo prije nekoliko dana kada su smanjili decentralizirana sredstva za tu namjenu za gotovo 15%. HDZ je ovaj mandat započeo u dobroj vjeri, s ispruženom rukom. Ovih 100 dana je pokazalo kako je uistinu vrijeme da prestanu s predstavama za javnost i da konačno počnu raditi ono za što su ih građani izabrali”, napisao je Mihanović na svom Facebook profilu.

Mihanović je rekao i kako je zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević predstavniku radnika u jednoj ustanovi “prijetio prebrojavanjem obiteljskog stabla”.


 Facebook Comments

Loading...
DIJELI