MIHANOVIĆU NIJE ŽAO ŠTO NIJE KANDIDAT HDZ-a: ‘O gospodinu Zoranu Đogašu, koji je odličan izbor, dovoljno govore njegove ljudske i profesionalne kvalitete’

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Izbor nestranačkog kandidata koji će predstavljati HDZ na prijevremenim izborima u Splitu komentirao je čelnik splitskog HDZ-a Vice Mihanović.

Na upit je li mu žao što on nije ponovno kandidat HDZ-a, odgovorio je da mu nije žao jer osjeća odgovornost, objavio je N1.

“O gospodinu Zoranu Đogašu, koji je odličan izbor, dovoljno govore njegove ljudske i profesionalne kvalitete. Mi smo imali odgovornost da građanima Splita ponudimo najkvalitetniju osobu koja je u stanju maknuti ovaj grad iz blokade u kojoj se nalazi”, rekao je Mihanović.

Tvrdi da nema straha da bi Đogaš mogao okrenuti leđa HDZ-u nakon izbora.

“Mi smo jedan tim i zajednički ulazimo u ove izbore. Nema govora ni o kakvim prijeporima”, istaknuo je.



Ponovio je da će HDZ-ovi vijećnici svakako dati ostavke kao što su i najavili, ali da još nisu odlučiti kada.

Osvrnuo se na izjave Bojana Ivoševića da je izbor nestranačkog kandidata poraz za HDZ.

“Ivica Puljak i Bojan Ivošević se konstantno bave HDZ-om. Da su se toliko bavili projektima, mi danas ne bismo bili u potpunoj blokadi Grada i ne bi potrošili dva milijuna kuna na bespotrebne izbore. Te izjave govore koliko su oni u panici jer smo mi kandidirati osobu koja ima snage pobijediti na ovim izborima”, naglasio je Mihanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI