Mikulić i Bačić opovrgavaju da su protiv plana prodaje HEP-a

Marko Lukunic/PIXSELL

Ivana Maletić poručuje da je dobro da postoje različiti stavovi i da se detaljno analiziraju odluke, koje mogu imati dalekosežne posljedice.

Branko Bačić i Andrija Mikulić demantirali su da se protive prodaji HEP-a zbog kupovine Ine nakon što smo objavili članak da je dvojac, kao i Ivana Maletić i Darko Horvat protiv premijerove i ministrice Dalić ideje po pitanju privatizacije HEP-a. Više pročitaj ovdje.

S druge strane, Ivana Maletić poručuje da je dobro da postoje različiti stavovi i da se detaljno analiziraju odluke, koje mogu imati dalekosežne posljedice.

Ministri su ranije izbjegavali detaljniji razgovor o vlastitom stavu prema privatizaciji jedne od ključnih hrvatskih kompanija, uglavnom samo šturo poručujući da u HDZ-u oko toga sukoba – nema.

Bivši ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat također je progovorio u javnosti protiv namjere Martine Dalić i Andreja Plenkovića da se paket dionica Hrvatske elektroprivrede nagrize stavljanjem na tržište, što zabrinjava, jer bi to moglo otškrinuti vrata daljnjoj privatizaciji.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI