‘Milan Bandić budi se svakih par sati i plače’! O svemu tome obaviješten je i premijer Plenković!

screenshot

Redatelj serijala “Gazda” Dario Juričan koji je promijenio ime u ” Milan Bandić”, na svojoj je Facebook stranici “Želim biti Milan Bandić predsjednik RH objavio satirični tekst u kojem je reagirao na izjavu u kojoj gradonačelnik Zagreba tvrdi: “Mirno spavam, kao beba, pravda je spora ali dostižna”! Redatelja je ova gradonačelnikova slavodobitna izjava u jeku suđenja za brojne afere, potaknula da kako sam kaže, napiše otvoreno pismo premijeru u kojem pretpostavlja da se Milan Bandić zapravo budi svakih par sati i plače. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

OTVORENO PISMO PREMIJERU PLENKOVIĆU – MILAN BANDIĆ BUDI SE SVAKIH PAR SATI I PLAČE

Poštovani premijeru Plenković,
želim Vas javno upoznati s velikom patnjom jednog Vašeg partnera. Naime, moj program kao kandidata za predsjedničke izbore sažet u jednu rečenici glasi:Korupcija svima, ne samo njima!
Kao što možda znate, Vaš pouzdani partner Milan Bandić na sudu se godinama bori protiv Uskokovih optužbi. On sa žudnjom gleda u moj program i lomi se smišljajući – kako da javno prijeđe na svijetlu stranu korupcije?

U izjavi novinarima u četvrtak, 31.10.2019. Milan Bandić je rekao: „Mirno spavam k’o beba.” https://www.facebook.com/muzejkorupcije/videos/429161794452043
Vi, gospodine Plenkoviću, kao višestruki otac, znate što to zapravo znači – Milan Bandić se budi svakih par sati i neumorno plače.

Premijeru, apeliram na Vas, podržite Milana Bandića da prijeđe na svijetlu stranu korupcije!



Ovom prilikom želim Vam također čestitati na svim projektima na kojima ćete raditi s gradonačelnikom, a naročito ako podržite njegov plan o ‘zagrebačkom Manhattanu’.Partneri gospodina Bandića s kojima je surađivao na raznim projektima, eto baš kao i Vi danas, nedavno su osuđeni na zagrebačkom Županijskom sudu u aferi GUP (Željko Horvat, Greta Augustinović Pavičić, Davor Jelavić, Jadranka Veselić Bruvo, Ivica Fanjek i Vidoje Bulum), a osuđen je i Bog struje Mijo Marošević.
Zaigranoj ekipi tek slijede nove presude u aferama Nadstrešnice, Agram, Bundekfest, Cibona..
Tu bih Vam spomenuo i drugu rečenicu koju je Milan Bandić mudro izrekao novinarima: „Pravda je spora, ali dostižna.“

Je li gradonačelnik možda mislio na Vas, premijeru?

Dario Juričan, predsjednički kandidat

Facebook Comments

Loading...
DIJELI