MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ O STRAVIČNOJ NESREĆI: ‘Suosjećam s vlastima i narodom’; ‘U mislima smo s obiteljima žrtava i vlastima i narodom Kosova’

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković izrazili su sućuti obiteljima stradalih putnika zbog posljedica tragične prometne nesreće kod Slavonskog Broda.

Prema posljednjim informacijama, poginulo je deset osoba, a 45 ih je u bolnici, među kojima je osam pacijenata u teškom stanju.

“Izražavam sućut obiteljima putnika koji su smrtno stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Slavonskog Broda, suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak”, napisao je predsjednik na Facebooku.

Premijer je sućut obiteljima i žaljenje izrazio na Twitteru.



“S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti.

Zbog strašne nesreće razgovarao sam s ministrima Davorom Božinovićem i Vilijem Berošem. Ministar Beroš i ravnatelj civilne zaštite Trut krenuli su prema Slavonskom Brodu kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima”, napisao je Plenković na Twitteru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI