MILANOVIĆ O ODNOSU S VLADOM: ‘Ovo je prljava gerila’, a Banožić je kriv što mu je prst izgledao ‘kao Frankenstein’

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Predsjednik Republike Zoran Milanović u srijedu je u posjetu Karlovcu, odakle je ispratio vojnike u Mađarsku na ojačanu misiju NATO-a. Prilikom posjeta osvrnuo se na premijera Andreja Plenkovića te je odgovorio na pitanje oko njegova zamotanog prsta.

Na otvaranju Pelješkog mosta dan ranije rukovao se s Plenkovićem.

“Možemo se praviti da problem ne postoji. Nisam ja njegove suradnike tjerao u mirovinu na ponižavajući način. Nema ni rata. Ovo nije pošten rat. Ovo je prljava gerila. Ja se na svojim suradnicima sve ove godine nisam nikada iživljavao niti im tjerao strah u kosti. Od mene se u strahu živjelo nije. Tako neće ni vojska. Ja sam vrhovni zapovjednik. Nije Plenković. Ni Banožić”, kazao je Milanović.

Također, okrivio je i ministra Banožića za to što je sam morao zamotati prst, kojega je porezao tijekom odmora na Hvaru.

Kaže kako je sam “zamotavao, odmotavao, izgledao kao Frankenstein”.“Jučer kad sam se porezao na odmoru na Hvaru, saznao sam da vojni liječnici nisu došli jer im nije isplaćen predujam troškova. Kod Banožića u Ministarstvu danima je stajao zahtjev”, naglasio je predsjednik Milanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI