MILANOVIĆ O UHIĆENJIMA U ZAGREBU: ‘Došla maca na vratanca. I Yutel je nastradao’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je uhićenja u Zagrebu.

“Došla maca na vratanca. I Yutel je nastradao, ne želim ništa prejudicirati, naravno nakon izbora, da ne bi slučajno DORH i USKOK radili svoj posao prije izbora, ne kažem da su uhićeni krivi, no svi su oni bili dio kruga pokojnog gradonačelnika Bandića kojima su HDZ i Plenković pružali pomoć, trebate pitati njega je li mu neugodno zbog toga, tu ima ljudi, među privedenima, o kojima su radili filmove. Tek sad? Super!”, rekao je Milanović.

Dodao je da treba ukinuti informativno-politički program na HRT-u, možda zadržati gospodarski.

Dnevno stranačku politiku kao oblik servisa, time daješ kantu masti dnevno, potreba za javnim servisom u smislu dnevne politike Yutela, to nema smisla. Nisam za ukidanje pretplate”, rekao je predsjednik.

Premijer Andrej Plenković rekao je jučer da ne može komentirati pojedinačne slučajeve uhićenja u Zagrebu niti je upoznat s njima, dodavši kako oni pokazuju da je borba protiv korupcije u vremenu ove vlade stalna i kontinuirana.



“Koga on promovira, završi u buksi, non-stop se netko tko je povezan s Plenkovićevim krugom hapsi, nisam optužio da on to organizira, to je jednostavno upravljački talent, kako uvijek biraš lopove. Možemo očekivati nova uhićenja”, rekao je Milanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI