Milanović odgovorio Pahoru: Solidarnost nam je danas svima potrebna kao nikada prije!

Davor Pongracic/Cropix

Predsjednik Zoran Milanović odgovorio je u nedjelju na poruku solidarnosti slovenskog kolege Boruta Pahora zahvalivši njemu i svim prijateljima u Sloveniji na podršci i istaknuvši da je solidarnost danas prijeko potrebna u jeku pandemije koronavirusa.

“Dragi @BorutPahor, solidarnost nam je danas svima potrebna kao rijetko kada ranije. Hvala tebi i svim prijateljima u Sloveniji na podršci”, napisao je Milanović na svom službenom Twitter profilu.

“U ime hrvatskih građanki i građana šaljem podršku prijateljskoj Sloveniji koja je pokazala odgovornost i sposobnost u ovim nesigurnim i kompliciranim vremenima. Nadam se i vjerujem da ćemo iz ove krize svi izaći kao bolji i mudriji ljudi.”

Slovenski predsjednik Borut Pahor uputio je ranije u nedjelju poruku solidarnosti i ohrabrenja hrvatskom kolegi Milanoviću i svim hrvatskim građanima i naglasio da ćemo zajedno pobijediti koronavirus.

“Izražavamo duboko divljenje hrvatskom narodu koji pokazuje odlučnost hrabrost i nadu u ovim teškim vremenima”, poručio je Pahor na hrvatskom jeziku, u poruci objavljenoj na Twitteru.



“Slovenija osjeća vašu žalost i iskreno se raduje vašim uspjesima”, rekao je.

Naglasio je da ćemo ujedinjeni s drugim europskim narodima zajedno pobijediti koronavirus.

“Sve će biti u redu”, zaključio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI