MILANOVIĆ OPET NALJUTIO SUSJEDE: ’Najbolji odgovor koji Zoranu Milanoviću možemo dati jest da ga proglasimo nepoželjnom osobom’

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

“Niti je tamo itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi”, ovim riječima predsjednik RH, Zoran Milanović objasnio je epidemiološku situaciju u BiH koju je pritom nazvao najuspješnijom državom u borbi s epidemijom. Izjavio je to danas boraveći u Istri predsjednik Republike Zoran Milanović. I naravno da je time izazvao reakciju. To nije najbolje sjelo tamošnjoj stranci Naša stranka.

Kako prenosi Dnevnik.hr, oni navode kako je predsjednik na ovaj način uvrijedio sve građane te zemlje, a u najvećoj mjeri žrtve pandemije, oboljele i preminule, kao i njihove obitelji.

“U BiH je od početka pandemije oboljelo 133,088, a umrlo 5,145 ljudi. Što god da je Milanović svojom izjavom htio reći, postigao je samo jedno: uvrijedio je građane i građanke BiH a u najvećoj mjeri žrtve pandemije, oboljele i preminule, kao i njihove porodice. Bosna i Hercegovina na ovu njegovu izjavu mora odgovoriti složno i dostojanstveno i dati do znanja da nikad više neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkaznom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada.

Ovom izjavom pokazao je apsolutni nedostatak diplomatskog umijeća, političke korektnosti, empatije ali i višak prepotencije, šovinizam te politički primitivizam kojim vlastitu veličinu nastoji steći ponižavanjem drugih.

Najbolji odgovor koji Zoranu Milanoviću možemo dati jeste da ga proglasimo nepoželjnom osobom i da bar djelimično vratimo dostojanstvo našim građanima tako što ćemo pokazati da ne dopuštamo da ih svaki politički šoven ponižava kad mu se prohtije, a Milanović je to učinio već nekoliko puta” reagiirali su iz Naše stranke na današnju izjavu Milanovića.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI