MILANOVIĆ PONOVNO OPLEO PO HDZ-u: ‘Hrvatska je u krizi već dugo jer se vodi kao stranačka prčija’

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović u Delnicama je komentirao današnja raspravu u Saboru o njegovoj kandidatkinji za predsjednicu Vrhovnog suda Zlati Đurđević.

“Fascinira me ideja da su me zvali u Sabor kao predlagatelja, ta osoba zna govoriti sama za sebe, ima integritet. Ne trebam ja doći u Sabor i reći ‘Evo, ovo je Zlata Đurđević. Sada ćemo vidjeti. Sve može da bude, samo se ćerati nećemo.

To će biti kada se glasa o tome, ali da idem u Sabor bez presedana i da obrazlažem kadrovski prijedlog…”, rekao je Milanović na pitanje zašto nije došao u Sabor objasniti zašto je Đurđević njegov prijedlog za šeficu Vrhovnog suda.

“Ništa dalje, Hrvatska je u krizi već dugo jer se vodi kao stranačka prčija. Doći se do stanja, nepotrebnog problema za koji me optužila jedna saborska zastupnica, koja je do jučer žicala poslove za svoj mali odvjetnički ured kod Dragana Kovačevića.

Rekla je da će biti moja krivnja ako Đurđević ne dobije podršku. Moja krivnja je puno toga, i zakon o planinskim područjima, ako ne valja neka ga mijenjaju. I što je ona postala predsjednica Povjerenstva za sukob interesa, to je jedan od najvećih zezova koje sam napravio”, rekao je Milanović.



Dodao je, ovo je metodsko pokazna vježba.

“HDZ će se na Đurđević iživljavati, oni ju kleveću mjesecima, s obzirom da nemaju savjesti ovo govorim u zrak, za to trebaš biti nekakav čovjek”, rekao je Milanović i dodao da treba pričekati da vidimo ima li u planu osobu B.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI