MILANOVIĆ PONOVNO U SVOM STILU: ‘Ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed’

foto HINA/ Igor KOKORUŠ/ ik

Na poziv načelnika Rovišća Slavka Prišćana iz HDZ-a, predsjednik Zoran Milanović u srijedu je bio u posjetu tom mjestu. Povod poziva bilo je obilježavanje Dan Općine.

Zbog Milanovićeva dolaska, svoj dolazak je otkazao bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić koji se tamo trebao pojaviti kao župan, ali i kao izaslanik predsjednika Vlade.

Osim njega, dolazak je otkazao i saborski zastupnik Miro Totgergeli (HDZ) koji je trebao biti izaslanik predsjednika Sabora.

Prišćan je rekao da ta općina svake godine poziva predsjednika Republike i druge visoke dužnosnike na proslavu Dana Općine, no ovo je prvi put da se predsjednik odazvao. Dodao je i da je poziv upućen prije nego što je predsjednik Milanović “izvrijeđao HDZ” te da ga “vjerojatno ne bi pozvao nakon tog incidenta”.

Milanović je zahvalio je na pozivu povodom obilježavanja Dana Općine.



U svom govoru osvrnuo se na proračun općine te istaknuo uspjehe općine.

“Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, rekao je Milanović.

“Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, istaknuo je predsjednik.

Osvrnuo se na ulazak Hrvatske u EU i izvlačenju novca iz EU fondova.

“Hrvatska igra po pravilima koja se određuju negdje drugdje i to je svijet kojemu se moramo prilagoditi. Zato vas u tome želim pohvaliti. Ne pohvaliti jer nisam učitelj, ali ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed”, zaključio je Milanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI