MILANOVIĆ RUŠI LEGITIMITET KRIZNOG STOŽERA: ‘Oni polako uvode diktaturu’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Posebno vruće ljeto traje u Domovinskom pokretu u kojem Zlatko Hasanbegović diže temperaturu do nepodnošljivosti. Izgleda da ponovo djeluje po istoj shemi kojom je već nanio štetu HDZ-u i Andreju Plenkoviću. Otkrivamo stvarne namjere kontroverznog političara koje sežu od proglašenja vlastite neovisnosti u Saboru kao saborskog zastupnika pa sve do preuzimanja Škorine stranke.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH, Andrej Plenković tek koji dan prije parlamentarnih izbora sjetio se u imovinsku karticu dodati i suvlasništvo na dio kuće u okolici Dubrovnika. Istražili smo i donosimo detalje o vrijednoj nekretnini te kako ju je stekao.

Saborska matematika i koalicijska uhljebljivanja tek slijede. Saborski zastupnici možda ne rade svoj posao kako treba, ali su potpuno savladali statute i pravilnike te upravo sad koriste ta korisna znanja kako bi namaknuli što više novca za sebe i svoje stranke, a manjincima je u financijskom smislu uspjelo ono što nikom dosad nije!

Znanstveni izračun sveučilišnog profesora i vodećeg demografa Stjepana Šterca o stanovništvu Hrvatske kroz samo osamdeset godina šokantan je i duboko uznemirujući. Hrvatska će se po broju stanovnika izjednačiti s Kosovom.

Predsjednik Milanović ne prestaje živcirati premijera Plenkovića, stao je na stranu onih građana koji su predstavkama prema Ustavnom sudu zatražili službeno mišljenje o legalnosti Kriznog stožera i mjera koje ono donosi. A ide još i dalje tvrdeći: “Oni polako uvode diktaturu”.



Ekskluzivno! Za 7Dnevno u intimnom tonu piše legendarni novinar i urednik, bivši vlasnik Europapress holdinga, Ninoslav Pavić, i to u povodu odlaska jednog od najvećih pera u povijesti hrvatskog novinarstva i medija, Pere Zlatara.

Sve što ste željeli znati o nasljedniku dinastije Tedeschi, Emilu mlađem, a niste se usudili pitati: od konflikta s Milanom Bandićem, obiteljskih prilika i odnosa zbog braka sa sedamnaest godina starijom Nikom Perenčević, pa sve do upitne odgovornosti kao radnika, trgovačkog putnika u tatinu megapoduzeću.

Darujemo točan TV–raspored te fenomenalne recepte za ukusna i jednostavna jela od jeftinijih namirnica za ove vruće i sparne ljetne dane.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI