MILANOVIĆ SE TOME SIGURNO NIJE NADAO: Dogodilo se nemoguće, dobio potpuno neočekivanu podršku!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Milanović se zasigurno nije nadao da će u svojim izjavama i prozivanjima dobiti i potporu stranaka s desnog političkog spektra. No eto to se ipak dogodilo. Uz MOST potporu je Milanović dobio i od Domovinskog pokreta točnije njihovog zastupnika Stephena (Stjepe) Nikole Bartulice.

Oglasio se na Facebooku i stao u obranu predsjednika Milanovića pogotovo kad je u pitanju prozivanje jednog čovjeka, a riječ je o Vladimiru Šeksu.

Plenkovićevu izjavu o mogućem opozivu predsjednika Republike treba staviti na svoje mjesto.


Prvo, stalno ističe stabilnost kao glavno postignuće, a sad ide u vrijeme teške krize na rušenje izabranog predsjednika.

Drugo, HDZ sustavno uništava hrvatske institucije i glavni je generator korupcije i siromaštva u Hrvatskoj, a sad glume zgražanje zbog obračuna Milanovića s Pupovcem.Podsjećam da su HDZ i SDP bili zajedno žestoko protiv izmjene izbornog zakona koji omogućuje Pupovcu takve poluge moći da određuje odnose u visokoj politici.

Treće, žalosno je da je jedan Šeks i dalje čimbenik u našoj politici. To je jasan znak da su naše tzv. “elite” potpuno zakazale i otuđene su od običnih ljudi.

Umjesto državnika, nakon Tuđmana, Hrvatska ima politikante i poslušne “europejce” koji nisu u stanju voditi naš narod.

Razina neodgovornosti i licemjerja je šokantna!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI